БСП внесе подписка за отстраняването на шефа на КПКОНПИ. След като

...
БСП внесе подписка за отстраняването на шефа на КПКОНПИ. След като
Коментари Харесай

БСП внесе подписи за отстраняването на шефа на КПКОНПИ

Българска социалистическа партия внесе подписка за отстраняването на шефа на КПКОНПИ.   След като стана ясно, че прокуратурата ще го ревизира, Пламен Георгиев излезе в отпуск.  От Българска социалистическа партия обаче считат, че това не е задоволително. Затова и внесоха подписи в деловодството на Народното събрание за освобождение от служба на шефа на КПКОНПИ.

„ Първо не знаем какво са внесли Българска социалистическа партия, второ не знаем дали има законово съображение за настояването на тази оставка.  Не може Българска социалистическа партия, която има депутати с повдигнати обвинявания, те да дават морална оценка. Нека институции да си свършат работата. Всеки е почтен до доказване на противното ”, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Много елементарно се издават присъди в България. Считам, че към момента правилото за непорочност до доказване на виновност съществува в българското право. Иначе би трябвало да кажем и, че Елена Йончева би трябвало да се отдръпна, тъй като е упрекната в пране на пари ”ы разяснява Веселин Марешки, водач на ВОЛЯ.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР